VALORILE fac parte din categoria aspectelor relevante cu impact asupra deciziei de carieră şi mai târziu a satisfacţiei locului de muncă.

https://ccpgc.usmf.md/sites/default/files/inline-files/Ghid%20de-orientare%20profesionala.pdf

Autocunoașterea presupune dobândirea abilităţilor de apreciere a resurselor individuale, de integrare socială, cunoaştere a însuşirilor personale. 

http://geochoice.geografie.ubbcluj.ro/docs/consiliere/Ghid%20Geochoice_final.pdf

 

Student Roadmap to Success

Scrisorile de prezentare/motivație/intenție se împart, potrivit literaturii de specialitate, în două categorii:

Ce este un Curriculum Vitae? Termenul provine din limba latină şi semnifică curs al vieţii. Conform uzajului modern CV-ul este un document care conţine o sumarizare a experienţei în muncă şi educaţie.

O listă de contacte care conține numerele de telefon și adresele de e-mail ale potențialilor angajatori. Lista trebuie înnoită săptămânal până la îndeplinirea obiectivului propus. Aceștia se grupează din rațiuni de organizare a demersului în două categorii:

Când cineva se află în căutarea unui loc de muncă primul lucru la care se gândește este angajarea unor proceduri formale pe care oamenii le consideră uzuale în această situație. Faptul de a pregăti o mapă de prezentare profesională (mai mult sau mai puțin elaborată, în funcție de natura pregătirii și a expectațiilor individului) este doar partea vizibilă a unui proces mult mai amplu.

×

TOP