Obiectiv

Obiectiv

Urmărim creșterea nivelului de inserţie a studenţilor pe piaţa muncii atât din timpul facultăţii cât şi după absolvire și adecvarea opțiunilor la specializare.

Misiune

Misiune

Sprijinirea studenţilor şi absolvenţilor universității în dezvoltarea unor cariere de succes prin consiliere, informare şi facilitarea accesului pe piaţa muncii.

Viziune

Viziune

O dezvoltare durabilă și pe termen lung a comunităţii locale, crearea unei legături directe şi permanente între mediul de afaceri şi mediul universitar.

Obiectiv

are ca obiectiv principal creşterea nivelului de inserţie a studenţilor pe piaţa muncii atât din timpul facultăţii cât şi după absolvire.

Misiunea noastră

este sprijinirea studenţilor şi absolvenţilor în dezvoltarea unor cariere de succes prin consiliere, informare şi facilitarea accesului pe piaţa muncii.

 Viziune

pentru o dezvoltare durabilă și pe termen lung a comunităţii locale, dorim crearea unei legături directe şi permanente între mediul de afaceri şi mediul universitar, într-un sistem de tip "win-win", cu avantaje substanţiale de ambele părţi.

×

TOP