Obiectiv

Obiectiv

Urmărim creșterea nivelului de inserţie a studenţilor pe piaţa muncii atât din timpul facultăţii cât şi după absolvire și adecvarea opțiunilor la specializare.

Misiune

Misiune

Sprijinirea studenţilor şi absolvenţilor universității în dezvoltarea unor cariere de succes prin consiliere, informare şi facilitarea accesului pe piaţa muncii.

Viziune

Viziune

O dezvoltare durabilă și pe termen lung a comunităţii locale, crearea unei legături directe şi permanente între mediul de afaceri şi mediul universitar.

Obiectiv

are ca obiectiv principal creşterea nivelului de inserţie a studenţilor pe piaţa muncii atât din timpul facultăţii cât şi după absolvire.

Misiunea noastră

este sprijinirea studenţilor şi absolvenţilor în dezvoltarea unor cariere de succes prin consiliere, informare şi facilitarea accesului pe piaţa muncii.

 Viziune

pentru o dezvoltare durabilă și pe termen lung a comunităţii locale, dorim crearea unei legături directe şi permanente între mediul de afaceri şi mediul universitar, într-un sistem de tip "win-win", cu avantaje substanţiale de ambele părţi.

Centrul de consiliere si Servicii privind Cariera (CCSC) face parte din structura Universităţii din Oradea din anul 2005.


Misiunea CCSC este sprijinirea studenţilor şi absolvenţilor în dezvoltarea personală precum si a unei cariere de succes prin consiliere, informare şi facilitarea accesului pe piaţa muncii. Pentru o dezvoltare durabilă pe termen lung a comunităţii locale, dorim crearea unei legături directe şi permanente între mediul de afaceri şi mediul universitar, într-un sistem de tip "win-win", cu avantaje substanţiale de ambele părţi. 


Centrul de consiliere si Servicii privind Cariera are ca obiectiv principal creşterea nivelului de inserţie a studenţilor pe piaţa muncii atât din timpul facultăţii cât şi după absolvire.

Prin serviciile sale, CCSC oferă:

 • consiliere în carieră studenților  în căutarea unui loc de muncă, asistenţă în explorarea traseelor profesionale și luarea deciziei de carieră;
 • asistenţă în elaborarea elementelor de marketing personal necesare căutării unui loc de muncă (elaborarea unui CV, prezentarea la interviul de angajare, tehnici de comunicare, managementul timpului, scrisoarea de motivație) în colaborare cu specialişti de la firme de specialitate: Dezvoltarea spiritului antreprenorial
 • facilități privind legătura între student şi potenţialii angajatori prin organizarea anuală a târgurilor de carieră (Articol pe crisana.ro), (Articol pe bihon.ro)
 • studii privind traseul profesional al absolvenților;
 • deschiderea de oportunități pentru studenții care doresc să-și dezvolte cariera prin participarea la prezentări de companie, sesiuni de instruire susţinute de companii și stagii de practică în companii organizate prin intermediul CCSC;
 • evaluare psiho-aptitudinală cu instrumente profesionale.
 • consiliere psihologică 

Activități anuale

 • Târgurile de carieră;
 • Întâlniri tematice: studenți - angajatori;
 • Prezentări de companii;
 • Monitorizarea traseului profesional al absolvenților.
 • Consiliere psihologică
×

TOP