KPMG exista în România și Moldova încă de la începutul anilor '90 și a cunoscut o creștere remarcabilă, ajungând în prezent peste de 800 de angajati care lucrează în domeniul auditului și al consultantei, repartizati în 6 birouri: Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Timișoara și Chișinău. KPMG promovează o cultură a performanței care recunoaște potențialul, stimuleaza talentul și recompensa realizările. KPMG este locul ideal pentru a construi o cariera.

KPMG România recrutează 5-10 stagiari vorbitori de franceza pentru stagii de 6 luni în audit, în București, România.
KPMG ofera transport, asigurare + remuneratie de 500 euro brut / (360 euro net) ;
Candidații trebuie să fie cetățeni ai Uniunii Europene sau moldoveni, cu studii (licență + master) în economie: contabilitate, management și finanțe, control de gestiune, audit sau legate de domeniu.
Durata: 6 luni, octombrie 2016 - martie 2017

Pentru a răspunde la anunț, candidații trebuie să trimită înainte de 15 iulie o scrisoare de motivatie si CV-ul prin e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. si Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., menționând în subiect " stage audit francophone KPMG".
https://www.auf.org/bureau/bureau-europe-centrale-et-orientale/appels-offre-regionales/kpmg-roumanie-recrute-des-stagiaires-francophones-/

KPMG Roumanie recrute 5 à 10 stagiaires francophones pour des stages de 6 mois en audit, à Bucarest, Roumanie. 
Prise en charge intégralement offerte  par KPMG : transport, assurance + 500 euros brut/mois (360 euros net).
Les candidats doivent être ressortissants de l'Union Européenne ou Moldaves et avoir une formation (licence+master) en sciences économiques : comptabilité, gestion et finance, contrôle de gestion, audit ou autre domaine connexe.
Durée : 6 mois, octobre 2016 - mars 2017
Pour répondre à l'annonce, les candidats doivent envoyer avant le 15 juillet un CV et une lettre de motivation par e-mail à Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. et àAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., en précisant dans le sujet du message « stage audit francophone KPMG ».

https://www.auf.org/bureau/bureau-europe-centrale-et-orientale/appels-offre-regionales/kpmg-roumanie-recrute-des-stagiaires-francophones-/

×

TOP