Art Out dă startul recrutărilor!Revistă de arte, arhitectură, patrimoniu şi restaurare www.artout.ro  Revista Art Out lansează campania recrutărilor!

 

Persoanele interesate de dezvoltare personală și profesională care doresc să-și aducă aportul la dezvoltarea scenei cultural - artistice contemporane sunt invitate să candideze până pe 15 mai 2016 pentru a putea intra în echipa Art Out.

Art Out, organizatie dedicată artelor, generator de idei creative si organizator de evenimente cultural-artistice, recrutează! Astfel, cei care doresc să-și depășească limitele și să se dezvolte în lumea artei sunt invitați să candideze. Îi așteaptă colaborări de durată care se vor concretiza în prietenii durabile, promovare personală, network cu profesioniști din domeniul industriilor creative.

"Vrei să fii coordonatorul/ coordonatoarea unui proiect de anvergură în domeniul artelor? Atunci, șansa ta este echipa Art Out! Vino alături de noi! Te așteptăm să fii voluntar în echipa Art Out pentru a dezvolta și a crea proiecte unice și de rezonanță internațională!", declară Karla Stanciu, manager al departamentului de resurse umane din cadrul Art Out.

Voluntariatul in cadrul Art Out are numeroase beneficii pentru persoanele care aleg această colaborare: dezvoltarea proiectelor culturale unice la nivel național si internațional; întâlnirea cu diverși specialiști din domeniul cultural; o scrisoare de recomandare pentru viitoarea inserție profesională; workshop-uri de perfecționare; invitații la numeroase evenimente culturale, evenimente de dezvoltare personală și profesională, evenimente de teambuilding și multe alte.

Se caută voluntari în diferite departamente legate de sfera industriilor creative, dintre care precizăm: fundraising și finanțe, comunicare & marketing, organizare de evenimente, resurse umane, creație vizuală, fotografie, redacție, blogging, traduceri.

Candidații sunt rugați să trimită până la data 15 mai 2016 scrisoarea de motivație și  CV-ul lor la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., precizand departamentul pentru care opteaza.
Art Out propune dezbateri actuale despre artă, arhitectură, patrimoniu și restaurare. Arta înseamnă altceva pentru fiecare. Împreună descoperim fațetele ei complexe.

www.artout.ro

www.facebook.com/ArtOutMagazine/

Pentru detalii, contact:

Laura Lucia Mihalca - Director

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

tel.: 0747060128

×

TOP