CERINTE:
a). Absolvent Stiinte Economice, preferabil Contabilitate - full time, sau,
b). Student Stiinte Economice, preferabil Contabilitate - part time
- Competente utilizare Microsoft Office
- Capacitate decizionala, spirit intreprinzator, dorinta de dezvoltare si cariera.
- Limba maghiara si/sau engleza


AVANTAJE:
- Proaspat absolvent Facultate/Master
- Experienta in relatii cu clientii, abilitati excelente de comunicare.
- Experienta in utilizarea unui soft de contabilitate
- Limba maghiara


RESPONSABILITATI:
- Suport tehnic si informational pentru utilizatorii si partenerii interesati de produsele noastre, prin email si telefon.
- Testarea si evaluarea softurilor Softfactura, studierea pietei, realizarea de studii privind cerintele potentialilor clienti, a directiilor de dezvoltare.
- Participare la dezvoltarea unei retele de parteneri distribuitori ai softurilor companiei noastre, relationarea cu acestia.
- Oferirea, pentru clienti interesati, a diferite servicii contra cost, comisionate corespunzator, cum ar fi instalare, punere in functiune, cursuri de utilizare a softului, etc.
- In perspectiva, participarea proactiv la dezvoltarea activitatii, implicare decizionala in strategia de marketing, construirea, instruirea noilor colegi si conducerea unor echipe de vanzari si de suport tehnic.


OFERTA:
- Salariu fix + Pachet comisionare extrem de motivant.
- Cursuri de specializare performante gratuite
- Reale si concrete oportunitati de cariera, dezvoltare personala si profesionala, oportunitatea de a participa de la inceputuri la constructia unui proiect important.

Asteptam CV aici: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.