Va invitam la sesiuni de consiliere psihologică și de carieră. Serviciile sunt oferite GRATUIT de CCSC.

CCSC vă oferă servicii specializate de asistenta și consiliere in cunoașterea ofertei educaționale, a traseului de carieră, precum și asistență în dezvoltarea de abilitați si competente specifice pentru identificarea celui mai potrivit loc de munca.

 Dacă se întâmplă să ai dificultăți în managementul timpului, al relațiilor, dificultăți de autocunoaștere, de orientare în carieră, serviciile noastre sunt orientate pe nevoile voastre, oferind un spațiu adecvat pentru discuții confidențiale.

Fiecare consilier, (sau voluntar) al C.C.S.C. este, in același timp, un facilitator, un consultant, un coordonator, un furnizor de informații, dar si persoana de legătură intre tine si cerințele/ofertele de pe piața muncii. Consilierul nu vă poate impune o anumită soluție, nu vă judeca, dar, în mod cert, vă poate îndruma pentru a lua singuri cea mai buna decizie! In acest fel, va sprijină în dezvoltarea unui sistem coerent de obiective, în clarificarea aspirațiilor și intereselor profesionale, în identificarea propriilor abilitați, a punctele tari, dar și a celor vulnerabile.
 

Pentru mai multe detalii, vă încurajăm să accesați pagina noastră de site, la adresa  http://ccsc.uoradea.ro/


De asemenea, vă invităm să ne vizitați! Nu uitați, serviciile de orientare si consiliere sunt gratuite.

Programări la e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

×

TOP