Loading...
 

Locuri de munca

Aici puteți afla ce posturi sunt disponibile și ce firme angajează. De asemenea există o listă cu joburile cărora le-a expirat valabilitatea și care au fost deja atribuite. Companiile care doresc să își publice aici anunțurile trebuie să ne contacteze personal.

Cei interesați să candideze la posturile disponibile sunt rugați să contacteze firma angajatoare în cazul în care există detalii de contact sau să contacteze Centrul de consiliere si Servicii privind Cariera în caz contrar.

Consilier clienti/Ofiter credite ORADEA

Author: CCSC - Published At: 2017-04-25 09:08 - (128 Reads)

CANDIDATUL IDEAL:

Ai studii superioare economice? Iti place sa interactionezi cu oamenii? Ai permis de conducere si nu te poti imagina intr-un job monoton in care fiecare zi seamana cu cealalta? Iti doresti o cariera in domeniul financiar? Atunci tu esti colega/colegul pe care o/il cautam.

Supervisor for Purchasing Department

Author: CCSC - Published At: 2016-10-28 11:00 - (382 Reads)

We are currently hiring a Supervisor for our Purchasing department and our new colleague will perform the following tasks:

Sales Support

Author: CCSC - Published At: 2016-10-28 10:45 - (346 Reads)

We are currently hiring a Sales Support for one of our markets and our new colleague will perform the following tasks:

ACCOUNT MANAGER

Author: CCSC - Published At: 2016-10-03 10:46 - (313 Reads)

Cautam un coleg, preferabil proaspat absolvent, sau student, dornic si capabil de a invata, a se dezvolta, cu spirit intreprinzator, in pozitia de ACCOUNT MANAGER , cu reale si concrete oportunitati de cariera, odata cu cresterea companiei. Pozitia va va oferi libertate decizionala, deschidere in multiple directii, dezvoltare profesionala si personala. Telul nostru este sa devenim cat de curand lideri de piata si in tara noastra.

Recrutare vorbitori de lb. franceza

Author: CCSC - Published At: 2016-06-22 11:54 - (670 Reads)

KPMG exista în România și Moldova încă de la începutul anilor '90 și a cunoscut o creștere remarcabilă, ajungând în prezent peste de 800 de angajati care lucrează în domeniul auditului și al consultantei, repartizati în 6 birouri: Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Timișoara și Chișinău. KPMG promovează o cultură a performanței care recunoaște potențialul, stimuleaza talentul și recompensa realizările. KPMG este locul ideal pentru a construi o cariera.

CELESTICA Position: HR Administration Services - Contact Center Agent

Author: CCSC - Published At: 2016-05-25 14:45 - (413 Reads)

We are looking for Contact Center Agent who join our growing Europe Shared Services Center located in Oradea, Romania. This is ideal opportunity for graduates. The Service center provides a multi-language capability to our internal customers. You will provide HR Administration Services and support to our employees. This role demands both a high level of accuracy and systems ability, but also the ability to communicate effectively in written and verbally.

Inginer Textilist (Control Calitate)

Author: CCSC - Published At: 2016-03-18 08:45 - (354 Reads)

Descrierea jobului:

Monitorizarea sistemelor de fabricaţie a confecţiilor textile Evaluarea şi asigurarea calităţii confecţiilor textile

Agent (Suport back-office)

Author: CCSC - Published At: 2016-03-16 13:58 - (358 Reads)

Datorita dezvoltarii activitatilor companiei noastre, te anuntam ca dorim sa ne extindem echipa cu un Suport back-office pentru departamentul de Export.

Trasaturile esentiale pe care le cautam sunt: profesionalism, spirit intreprinzator, angajament, loialitate, pasiune si entuziasm. Iata in continuare descrierea jobului. Poti fi chiar tu persoana potrivita!

Page: 1/2
12